Search
Close this search box.

Maklumat Undang-undang

Memastikan prestasi berkualiti untuk semua

Di sini anda akan menemui semua maklumat tentang notis undang-undang dan syarat penggunaan kami untuk melindungi pelanggan kami dan diri kami sendiri, dan untuk memastikan kami menyediakan produk yang stabil, boleh dipercayai dan rangkaian berkualiti.

Maklumat Undang-undang

Syarat Perkhidmatan kami direka untuk melindungi pelanggan kami dan diri kami sendiri, dan untuk memastikan kami menyediakan produk yang stabil, boleh dipercayai dan rangkaian berkualiti. Kami menggalakkan anda membaca dasar kami supaya anda boleh membantu kami melindungi pelayan dan rangkaian kami daripada penyalahgunaan dan memastikan perkhidmatan berkualiti untuk semua orang.

Jika anda mendaftar untuk mana-mana perkhidmatan kami, anda bersetuju menerima Syarat Perkhidmatan kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk bekerjasama dengan pelanggan kami sekiranya berlaku pelanggaran dasar, tetapi kami juga akan mengambil langkah yang jelas jika perlu untuk melindungi pelanggan kami yang lain dan rangkaian kami.

Pelanggan PKM SolutionsĀ®, termasuk tetapi tidak terhad kepada pelanggan akaun maya, penjual semula, pelanggan pelayan khusus dan pelanggan pendaftaran domain, mesti bersetuju dan mematuhi Syarat Perkhidmatan (TOS) dan Dasar Penggunaan Boleh Diterima berikut. Pelanggaran dasar ini boleh mengakibatkan kehilangan perkhidmatan dan/atau tindakan tatatertib lain.

Syarat Penggunaan kami termasuk kategori berikut. Anda boleh mengklik pada setiap bahagian individu untuk pergi ke atau melihat setiap halaman, kemudian klik butang “Seterusnya” untuk meneruskan membaca Syarat Perkhidmatan penuh: