Search
Close this search box.

Penyelenggaraan Web

Penyelenggaraan Web

construction cones and alphabet letters with the word under maintenance

Perkhidmatan penyelenggaraan website adalah perkhidmatan yang membantu anda untuk memastikan laman web anda berfungsi dengan baik, selamat, dan terkini. Perkhidmatan ini melibatkan aktiviti-aktiviti seperti mengemas kini kandungan, membaiki ralat, mengoptimumkan prestasi, mengawal keselamatan, dan membuat sandaran data. Perkhidmatan ini bertujuan untuk menjaga kualiti dan kebolehpercayaan laman web anda, serta meningkatkan pengalaman pengguna dan enjin carian.

Perkhidmatan penyelenggaraan website mempunyai beberapa faedah, antara lain:

  • Menjimatkan masa dan kos. Dengan menggunakan perkhidmatan penyelenggaraan website, anda tidak perlu menghabiskan masa dan kos untuk belajar atau membeli peralatan atau perisian yang diperlukan untuk menyelenggara laman web anda sendiri. Anda juga boleh mengelakkan masalah atau kerugian yang mungkin timbul jika laman web anda rosak atau diserang.
  • Menambah nilai dan trafik. Dengan menggunakan perkhidmatan penyelenggaraan website, anda boleh menambah nilai dan trafik ke laman web anda dengan menyediakan kandungan yang segar, menarik, dan relevan untuk pengguna dan enjin carian. Anda juga boleh meningkatkan kedudukan dan visibiliti laman web anda di enjin carian dengan mengikuti amalan terbaik SEO (search engine optimization).
  • Meningkatkan kesetiaan dan reputasi. Dengan menggunakan perkhidmatan penyelenggaraan website, anda boleh meningkatkan kesetiaan dan reputasi anda dengan menunjukkan bahawa anda peduli dan komited terhadap laman web anda. Anda juga boleh membina hubungan yang baik dengan pelanggan, rakan kongsi, atau pihak berkepentingan lain dengan menyediakan laman web yang profesional, berkualiti, dan selamat.
Dapatkan sebut harga
Senarai harga Web Perniagaan
Porfolio
Tanya Kami